mandag 23. februar 2009

Vintern e vækk, å d våååres i Warwick;)


Jau da er det på tide med en liten bloggoppdatering altså=) Trææææg trønder som æ e, blir det ikke den største aktiviteten her inne på bloggen, men nå håper jeg du får både litt å lese og se;)

I løpet av de første to ukene her på University of Warwick, var det et heftig snøvær!! Trafikken i London stoppa helt opp, det var fult kaos, folk kom ikke på jobb, og skoler ble stengt. Selv hadde vi en avtale om å møte kontaktpersonen vår her på universitete, men hun dukket ikke opp på grunn av snøværet. Utrolig hva et par cm. snø kan føre til!! Her på campus tok det av med snøbasking og laging av snømenn utenfor samtlige internat.

Det e kjæmpearti å leik sæ i snøn, men d e itj nå bakka å ak sæ i hær... snufs!.. (Ja det må komme inn litt trøndersk innimellom;), shø!!), men det var likevel veldig arti å se hvor godt motatt snøen ble av alle studentene!! Noen påsto at det var vi som kom reisende på vegen fra nord, som hadde kommet med denne fantastiske gaven! En uke fri fra jobb, fordi du ikke har vinterdekk til bilen, tror jeg de stressa engelskmennene satte stooor pris på;) Ja, de er litt stressa hær, hvertfall i London! Du rekker ikke å ga av tuben eller bussen før alle påstigende pasasjerer har presset seg inn døra, og du bare blir puffet lengre bak i bussen! Så det gjelder å vite hvor du skal av, stå klar, rett ved bussdøra og beine ut så fort du kan!

Vi hadde en liten Londontur 06.-07. februar. "Verry sour & angry wind here, yess indeed!" ;);).... hehe!

Så første shoppingsobjekt ble ullsokker og superundertøy! Fant også en rosa silkepose, på den sportsbutikken:) (mye billigere enn i Norge!!) Så da var det bare å blad opp gryna fra min rosa "monye book" ;) (JA, Kari!, æ har gått i anskaffelse av roosa pængbok!! =))

Ellers var d vanvittig mye kult, fint,rart, og stilig både å kjøpe og se på på Camden market!! Utvalget ble rett og slett litt for stort for lille meg, lost i London...;). Men dauesauer, D hadde de IKKE der på Camden!! Eller hadde de det Marianne og Maria?? Så dere noen??! Shopping er ikke akkurat min fritidsyssel nr. 1, men et par sko og noen småting fikk jeg da med meg fra Camden!

Snøen på Campus ble fort til slaps. Jeg var veldig glad jeg hadde goretex-skoa, og allværsjakka mi!! Andre folk i dette landet så ut til å klare seg fint i de små lakkskoene sine og T-skjorta uansett vær!! Lærte de ingenting av de norske vikingene?!?

Lørdag 22. fefruar startet med engelsk frokost på Xanana.
Etterpå dro jeg og Marianne til Castle of Warwick=) Soool hele dag, katapult, sverd og andre gamle stilige våpen, middelalderkjoler, middelaldermusikk, riddere og rustninger, bratte snirkeltrapper i gamle tårn, stoore parker med små krokus og snøklokker, rosehage (foreløbig uten blomster..) og god utsikt over Warwick!!Warwick var forøvrig en utrolig koselig og fin gammel by!!! Må tilbake dit å drikke te på "tea room" ved "Knot Garden", for det rakk vi ikke, før bussen vår dro... Merker at våren begynner å komme!!! =) Sola varma godt på lørdagen, mn det kan fortsatt være ganske kaldt i lufta.

Må være opplagt til leik og samspill og observasjon av små britejenter og britegutter i barnehagen i morra, så nå tar jeg kvelden=)

1 kommentar:

  1. Snø er bra! -Godt å høre at i alle fall DU stiller opp med litt "viking-spirit" ovenfor britene, i alle fall! :D

    Åh, Castle of Warwick høres jo dritstilig ut da! :) -Heldiggrisen...

    SvarSlett