lørdag 25. april 2009

Gode venner på besøk!!=)

Birgitte, Rita og Tonje tok seg ei langhelg i London for noen uker siden. Jeg dro inn med bussen for å møte de torsdag kveld. Det var utroli artig å møte dere igjen!!!Vi fikk med oss vaktskifte utenfor Buckingham pallace, Nøt utsiktn fra London Eye, og koste oss i Hyde Park og St. James park:)


Jeg og Rita tok oss en liten sightseeing runde, mens Birgitte og Tonje tømte kontoen sin i Oxford street! Heldigvis ble ikke kontoen til Rita tømt, da vi oppdaga at ho hadde blitt robba:( Rakk å sperre korte i tide! Vi hadde mange rare telefonsamtaler med politiet, men jeg trior ikke kamera, mobil og lommebok har kommet til rette enda!? :( Her er et bilde av St. Pauls Cathedral. Vi gadd ikke betale 100 kroner for å gå inn, men den var fin å se på utenifra også! Det var veldig mange fine, gamle store bygninger i dette området. Veldig deilig å komme seg til et roligere sted, bort fra alle stressa menneskenne i Oxford Street!


London er en stooor by, så litt kartlesing måtte til, før vi dro på We Will Rock You Musical!!!


Denne italienske restauranten var utrolig stilig og koselig!! Likte veggene der inne veldig godt=)
Vandre rundt på Trafalgar Square. Kjempefint der på kvelden med belysning og store fontener!
Tuuusen takk for ei suuuper helg jenter!!! Gleder meg til å treffe deg snart i bartebyen Rita! Å vi sees til sommeren Birgitte og Tonje=)
Glad i dere<3>

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar